Stand up til firmafest
 
Over 100 kunstnere til utroligt lave priser. Få et tilbud på stand up: Send os en mail til info@billigstandup.dk

Stand up til firmafest

Her hos Billigstandup.dk specialiserer vi os i stand up til firmafester. Vi har allerede arrangeret stand up til mange firmafester med stor succes. Vores kunder er meget tilfredse, da de altid får mange forskellige komikere at vælge imellem til meget favorable priser. Vi har nemlig kontakt til over 100 komikere, og det gør blandt andet at vi kan presse priserne helt i bund samtidigt med at vi kan tilbyde et stort udvalg af komikere i alle aldre, køn og prisklasser.

Vi har med stor succes booket stand up til konferencer, specielle events, julefrokoster og mange andre former for firmafester. Vi tilbyder også målrettet stand up og stand up med quiz.

 

Kvittering til regnskabet og kontrakter

Når du booker stand up til en firmafest er det vigtigt at have papirerne i orden. Vi sørger selvfølgelig for både kvittering til regnskabet og for eventuelle kontrakter med komikerne.

 

Book stand up til firmafesten hos os og spar penge

Billigstandup.dk tilbyder stand up til en billig pris til alle former for fester og events, men der er særligt mange penge at spare ved at booke gennem os til firmafester. Her har du nemlig mulighed for at udnytte pengene bedre:

For de samme penge, som du andre steder vil kunne få en semikendt komiker, kan du her få en bedre og mere kendt komiker for de samme penge, fordi vi sætter komikerne i konkurrence med hinanden. Du kan også, i stedet for en enkelt komiker, få flere komikere for prisen, så showet bliver mere alsidigt.

Vi tilbyder også at arrangere hele shows bestående af flere forskellige komikere, som du selv kan vælge i mellem de mange tilbud, du får hos os.

 

Kontakt i dag – Tilbud i morgen

Ikke nok med at vi kan tilbyde billigere priser end de fleste andre bookingselskaber – Vi er også hurtige med tilbuddet. Når du kontakter os, får du nemlig allerede næste dag et tilbud fra alle de interesserede komikere. Så kontakt os i dag og få et tilbud allerede i morgen. Send os en mail med informationen nedenfor til info@billigstandup.dk

-          Dato og tidspunkt for underholdningen

-          By, hvor underholdningen skal finde sted

-          Eventtype

-          Antal deltagere og aldersgruppe

-          Maksimumspris for underholdningen

Billigstandup.dk | - Danmark | billigstandup@hotmail.com