Om os / Målrettet underholdning
Målrettet stand up

Målrettet underholdning

 
Billigstandup.dk tilbyder også målrettet underholdning til firmafester og andre events. Vi har flere dygtige komikere, der er gode til at lave et show, der er lavet specielt til anledningen på baggrund af de informationer de får. Vi har endda komikere, der har længere videregående uddannelser, og som specialiserer sig i erhvervsrettet stand up.
Hvis du fortæller os lidt om eventet og hvem I er, er der måske endda komikere, der allerede har materiale derom, og derfor kan levere disse jokes med kæmpe succes.
 
Et helt specielt stand up show til firmafest eller firmajulefrokost.
 
Et speciallavet målrettet show er en helt speciel form for underholdning, hvor komikerne virkeligt for lov til at vise deres evner til tilpasning og improvisering.
 
Målrettet quiz med komikere
 
Vi tilbyder også målrettede quizzer til diverse arrangementer. Den Hvide Lektie med Carsten Eskelund og Michael "MC" Christiansen har i 15 år specialiseret sig i denne disciplin. Sammen kan de målrette en helt quiz efter netop det du ønkser. Det kan f.eks. være i forbindelse med lanceringen af et nyt produkt eller en introduktion til nye værdier og visioner. Kun fantasien sætter grænser.
 
Fortæl os om dit event og hvilken type underholdning du ønsker.
 
Kontakt billigstandup.dk på info@billigstandup.dk
 
Billigstandup.dk | - Danmark | billigstandup@hotmail.com