Stand up til fest

Om os

 
Vi booker komikere til julefrokoster, fester, konfirmationer, barer og meget mere. Vi har kontakt til over 100 dygtige komikere - både kendte og mindre kendte, der alle er dygtige og erfarne inden for stand up.
 
Vi har en del kontakter til komikere, der er såkaldte "upcoming" komikere, og som derfor er en del billigere end de komikere man kender fra TV. Men alle de komikere vi har kontakt til har flere års erfaring, og går ofte på open mics, hvor de afprøver nyt materiale af på et publikum. De har alle en del materiale, som de bruger til at tilpasse til de forskellige job.
 
"Super positiv oplevelse med hurtig respons, god oversigt med pris og "teaser tekst" fra den enkelte og ikke mindst mange valgmuligheder indenfor det opstillede budget. Det har været rigtigt nemt at tage en beslutning ud fra det fremsendte materiale! Stor ros til måden det fungerer på!"
- Personaleforeningen Semler Retail Odense.
 
 
Stort netværk af komikere og hurtigt svar
 
Vi har en effektiv kontaktmetode til komikerne, som både gør at vi kan give hurtigt svar og billigere priser end de fleste andre bookere. Vi sætter nemlig komikerne i konkurrence med hinanden, så de bliver nød til at tilbyde billigere priser, hvis de vil have en god chance for at få et job. Det kommer dig til gode, så du kan bruge de ekstra penge på andre ting til festen eller booke en komiker, der normalt ville være uden for din satte prisklasse.
 
For os er det vigtigt at alle arrangementer er en succes. Hvis en komiker ikke passer til et publikum, kan et stand up show godt gå skævt. Derfor bestræber vi os på at komiker og arrangement passer sammen, så alle får en god oplevelse. Mail og fortæl os hvilket arrangement du har planlagt, og så finder vi den helt rigtige komiker til jobbet.
 
 
Alle typer stand up
 
Vi tilbyder alle former for stand up. Ud over almindelig stand up kan vi tilbyde stand up med trylleri, stand up med forskellige musikinstrumenter, impro comedy og meget mere.
 
Vi har allerede arrangeret stand up underholdning til flere hundrede tilfredse privat- og erhvervskunder.
 
Kontakt os med stand up henvendelser på mail info@billigstandup.dk
Husk at skrive info om eventet, tid, sted, antal deltagere, aldersgruppe og maksimumprisen for underholdningen. Så kan vi være klar med tilbud fra alle de interesserede komikere allerede dagen efter.
 
Billigstandup.dk | - Danmark | billigstandup@hotmail.com