Julefrokost underholdning
Få tilbud på stand-up til julefrokosten: Kontakt os på info@billigstandup.dk

Stand up til julefrokost

 
Nu er det igen ved at være tid til julefrokoster, og her hos Billigstandup.dk står vi som altid klar med et stort netværk af erfarne komikere, der alle før har optrådt til julefrokoster.
 
Vi har kontakt til mere end 100 dygtige komikere i Danmark. Vi har både komikere, der er kendte fra TV og radio, samt nye komikere, der er ved at starte deres karriere. Alle de såkaldte upcoming komikere er erfarne og er vandt til at optræde med deres materiale.
 
Vi har komikere i alle prisklasser. Vi benytter os af en anderledes kontaktteknik end de fleste andre bookingselskaber. Når du kontakter os, får du et tilbud fra alle de kunstnere, der er interesserede i at optræde til netop din julefrokost. Det gør vi for at du kan vælge mellem komikere, der er dedikeret til netop dit arrangement.
 
Hos os får du altid billige priser og hurtigt svar. Faktisk bestræber vi os på at kunne give dig et tilbud allerede dagen efter vi har modtaget den fulde information om dit arrangement.
 
 
Privat eller firmajulefrokost?
 
Om end det er en firmajulefrokost eller en privat julefrokost, har vi altid gode tilbud på stand up. Vi tilbyder selvfølgelig også kontrakter og fakturaer. Det kan du læse mere om her: Stand up til firmafest
 
Booking af komiker til julefrokostarrangementer på resturationer:
 
Ved booking af den samme komiker til gentagne arrangementer kan der laves en særpris. Kontakt os for yderligere information.
Billigstandup.dk | - Danmark | billigstandup@hotmail.com