pris på komiker

Priser på stand up

 
Hos billigstandup.dk kan du få underholdende stand up til din fest fra 2500kr og opefter. Hvis arrangementet er tæt på Aarhus eller København, kan du i nogle tilfælde være heldig og få tilbud fra komikere på helt ned til 2000kr.
 
Prisen afhænger af hvilken komiker der tager jobbet. Derfor har vi gjort det nemt:
Det eneste du skal gøre er at sende en mail til info@billigstandup.dk med følgende oplysninger, hvorefter du vil få tilbud fra de komikere, der er interesserede i jobbet:
 
- Event type
- Tidspunkt for showet
- Navn på byen, hvor arrangementet skal foregå
- Antal deltagere og aldersgruppe
- Maksimumspris
 
 
Stand up til en god pris
 
Vi samler tilbud ind fra et netværk på over 100 komikere. Derfor kan vi tilbyde lavere priser end mange af vores konkurrenter. Faktisk kan vi ofte tilbyde komikere til langt under listepris. Her er det ikke unormalt at kunne få en kendt komiker for under 6000kr.
 
Prisen på stand up er selvfølgelig også afhængig af, hvor i landet festen skal holdes og showets varighed. De fleste komikere tilbyder et show på ca. 30 minutter. Prisen er også afhængig af om man ønsker målrettet stand up. Fortæl os hvilken type underholdning, du søger, så finder vi de bedste tilbud til dig.
 
Vi tilbyder også at booke flere komikere til samme arrangement.
 
 
Hvad får du for dine penge?
 
Man kan dele de danske komikere op i fire prisklasser:
 
Upcoming komikere: 2000kr-4000kr
Rutinerede komikere: 4000kr-8000kr
Kendte komikere: 8000kr-15.000kr
Meget kendte komikere: 15.000kr-50.000kr
 
Her er en lille forklaring om prisklasserne:
 
Upcoming komikere: Vores upcoming komikere kan fåes til ganske billige penge. Disse komikere har alle flere års erfaring med stand up, så kvaliteten holdes oppe.
 
Rutinerede komikere: Disse komikere har ofte omkring 5 eller flere års erfaring med stand up. De fleste har været på TV i enten serier eller sketches, eller været med til at skrive disse.
 
Kendte komikere: Komikere du kender fra diverse comedyprogrammer på TV. Særligt i denne kategori kan vi komme med rigtigt gode tilbud.
 
Meget kendte komikere: De mest kendte komikere i Danmark.
 
OBS: Vi kan ofte tilbyde lavere priser på alle typer af komikere end de priser, der er anført ovenfor.
Send os en mail til info@billigstandup.dk og få et godt tilbud på stand up.
 
 
Billigstandup.dk | - Danmark | billigstandup@hotmail.com